کتاب آیین زندگی

نویسنده: دیل کارنگی ترجمه : محمد محمدی انتشارات: آتیسا

از {{model.count}}
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • نویسنده: دیل کارنگی
  • مترجم: محمد محمدی
  • قطع: رقعی / جلد شومیز
  • تعداد صفحات: 232
  • موضوع | subject: روانشناسی و موفقیت نگرانی
  • ناشر: آتیسا
  • شابک 13 رقمی | ISBN-13: 978-600-8951-37-7
  • مناسب برای گروه سنی | Reading age: تمام سنین ، بزرگسالان
  • نوع کاغذ / نوع صحافی: تحریر سفید / چسب گرم
  • کیفیت محصول | Grade level: 5 از 5
تعداد
نوع
فروشنده فروشنده: دیجی کتاب
آماده ارسال
600-8951-37-7
ناموجود
228,000
66%
79,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
فقط {{model.stock}} عدد مانده است.

کتاب آیین زندگی , اثر: دیل کارنگی , ترجمه: محمد محمدی

معرفی کتاب آیین زندگی اثر دیل کارنگی

کتاب آیین زندگی نوشته‌ی دیل کارنگی برای نخستین بار در سال 1948 منتشر شد. با وجود اینکه حدود پنجاه سال از تاریخی انتشار این کتاب می‌‎گذرد اما این کتاب همچنان یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های حوزه موفقیت و زندگی بهتر است. نویسنده در این کتاب دستورالعمل‌هایی کارآمد به خوانندگان ارائه میدهد. کارهایی که خوانندگان میتوانند در زندگی روزمره خود آن‌ها را انجام دهند تا در نهایت به زندگی بهتری برسند. حالب است بدانید که دیل کارنگی پیش از آغاز کتاب در مقدمه توضیح داده است که چگونه ایده نوشتن این کتاب به ذهنش رسید:« تقریباً سی و پنج سال پیش یکی از ناامیدترین جوانان نیویورک بودم، چون کامیونی را که وسیله ی امرار معاش و گذران زندگی ام بود فروخته بودم. با وجود آن که از مکانیکی این وسیله ی نقلیه سردر نمی آوردم و همچنین رانندگی ام چندان خوب نبود ولی اشتیاق زیادی داشتم که آن را بار دیگر به دست بیاورم و مالک آن باشم. چون شغل چندان پرارزشی نداشتم، از این رو در یکی از محلات پایین شهر و در خانه ای ساده و محقر زندگی می کردم که در خیابان ۵۶ غربی شهر نیویورک واقع شده بود. خانه ای پر از سوسک و حشرات موذی نفرت انگیز که وقتی صبح برای پوشیدن لباس به سراغ کمددیواری می رفتم اول لباس هایم را تکان می دادم تا چند تا سوسکی که لابه لای آن ها بودند فرار کنند تا بتوانم پیراهن و شلوارم را بپوشم.  آیا زندگی همین بود؟ آیا روءیاهایی که مشتاقانه منتظرش بودم این ها بود؟ آیا سهم من از حیات بر روی کره ی زمین همین بود؟ این که در خانه ی فقیرانه ای همدم سوسک ها باشم و غذاهای فاسد بخورم و امیدی به آینده نداشته باشم؟


دیل کارنگی نویسنده‌ی کتاب آیین زندگی

دیل کارنگی  (Dale Carnegie)متولد نوامبر 1888 در مری‌ویل، میزوری است. متولد شدن در شهری کوچک و خانواده‌ای فقیر، باعث شده است او از کودکی به روابط انسانی دقت کند. به همین دلیل است که بیشتر کتاب‌های او درباره‌ی روابط انسانی است. او نوشتن را از سال 1915 و با کتاب «آیین سخنرانی» شروع کرد. «آیین دوست‌یابی» و «آیین زندگی» آثار دیگر او هستند که به فارسی ترجمه شده اند.

دیل کارنگی از اولین نویسندگانی بود که درباره‌ی خودشناسی و بهبود زندگی فردی، تحقیق کرد و کتاب نوشت. کارنگی درباره‌ی کتاب  آیین دوست یابی می‌گوید:« زمانی به فکر نوشتن این کتاب افتادم که فهمیدم مردم بیشتر از هرچیز دیگری می‌خواهند روی یکدیگر تاثیر بگذارند.» چون تا آن زمان کتابی درباره‌ی موضوع دوستینوشته نشده بود، کارنگی  تصمیم گرفت خودش اولین کتاب را درباره تأثیرگذاری بر دیگران و چگونگی نفوذ در دیگران بنویسد.

دیل کارنگی می‌گوید :« شما تنها به یک روش می‌توانید رفتار دیگران را تغییر دهید، آن هم این است که دیدگاه خودتان را نسبت به آن‌ها تغییر دهید.» او معتقد است: «شک و ترس‌ ما، و نبودن یک منبع مناسب برای یادگیری، ما را محدود می‌کنند.» به همین دلیل او نخستین محفل آموزشی‌اش را تشکیل داد. او در این محفل درباره‌ی موضوعاتی چون ترس از سخنرانی، ترس از ارتباط و... صحبت کرد. او در سال 1954، شرکت «دیل کارنگی و شرکا» را تاسیس کرد؛ موسسه‌ای که تاکنون هزاران کلاس و دوره درباره‌ی خودشناسی و راهبری برگزار کرده است. موسسه‌ی دیل کارنگی بیشتر از 2700 دانشجو دارد که آموزه‌‌های این موسسه را در بیشتر از 85 کشور آموزش می‌دهند.

مروری بر فصل‌های کتاب آیین زندگی

کتاب آیین زندگی در نه بخش نوشته شده است.

‌بخش اول: حقایقی در مورد نگرانی

بخش دوم: روش‌های اساسی تجزیه و تحلیل نگرانی

بخش سوم: چگونه قبل از اینکه نگرانی ما را از پای درآورد، بر آن غلبه کنیم؟

بخش چهارم: هفت راه برای تقویت شادی و آرامش فکر

بخش پنجم: روشی کامل برای غلبه برای نگرانی

بخش ششم: چگونه از انتقاد دیگران ناراحت نشویم

بخش هفتم: شش روش برای رفع خستگی و نگرانی و افزایش نیروی جسمانی و روحی

بخش هشتم: چگونه شغلی را که در آن موفق و راضی خواهیم بود پیدا کنم؟

بخش نهم: چگونه نگرانی‌های مالی خود را کاهش دهیم؟

‌در بخشی از کتاب آیین زندگی می‌خوانیم :

سرویلیام آسلر از این تجربه استفاده کرده و آن روز در سخنرانی خود خطاب به دانشجویان گفت: « هر یک از شما مجموعه ای عظیم تر از آن کشتی اقیانوس پیما هستید که برای مسافرت های طولانی ساخته شده اید. تقاضای من از شما این است که کشتی زندگی خود را طوری تنظیم کرده و در اختیار بگیرید که بتوانید دیروز و امروز را از هم تفکیک کنید و فردا را نیز بدون دلیل در کار امروز دخالت ندهید تا بتوانید در این سفر طولانی زندگی با اطمینان خاطر جلو بروید و بر امواج بی پایان روزگار غلبه کنید.

همواره باید بتوانید در مراحل مختلف زندگی خود، در آهنین را بر روی دیروز ببندید، چون دیگر دیروزی وجود ندارد و پرده ای آهنین بر درهای آینده ببندید و تلاش نکنید از گوشه های آن به فردا نظر بیندازید، چرا که فردا هنوز نیامده است. بنابراین فقط به امروز بنگرید و بر آن تمرکز کنید و همه ی تلاش خود را به کار بیندازید که امروز را به بهترین وجه و با اطمینان خاطر سپری کنید.

او معتقد بود که گذشته را باید مثل کالبدی بی جان به دست فراموشی سپرد چون آه و زاری و حسرت خوردن به گذشته، علاوه بر آن که وقت پرارزش ما را تلف می کند، بر روحیه ی ما نیز اثر تلخی بر جای می گذارد. همچنین اگر مشکلات و نگرانی های مربوط به آینده را به مسایل امروز اضافه کنیم، دیگر قادر نخواهیم بود بر کوه عظیم دشواری ها غلبه نماییم. کمتر کسی می تواند در برابر این هیولای ویران کننده مقاومت کند و از پا در نیاید. به طور کلی، تمرکز بر ناکامی های گذشته و تجسم آینده ی مبهم و اضطراب آفرین، راه را برای بهره گیری از امروز مسدود می سازد.

محصولات مرتبط

نویسنده
دیل کارنگی
مترجم
محمد محمدی
قطع
رقعی / جلد شومیز
تعداد صفحات
232
موضوع | subject
روانشناسی و موفقیت
نگرانی
ناشر
آتیسا
شابک 13 رقمی | ISBN-13
978-600-8951-37-7
مناسب برای گروه سنی | Reading age
تمام سنین ، بزرگسالان
نوع کاغذ / نوع صحافی
تحریر سفید / چسب گرم
کیفیت محصول | Grade level
5 از 5

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
اشتراک‌گذاری
این کالا را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!