کتاب زندگی بیدار | وین دایر | ترجمه محمدرضا آل یاسین

انتشارات پارسه

از {{model.count}}
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • قطع: رقعی
  • نوع جلد: شومیز
  • تعداد صفحات: 184
  • ناشر: پارسه
  • مناسب برای: بزرگسالان / تمام سنین
تعداد
نوع
فروشنده فروشنده: دیجی کتاب

ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
فقط {{model.stock}} عدد مانده است.

معرفی کتاب زندگی بیدار اثر وین دایر ؛ کتاب «زندگی بیدار» نوشته‌ی «وین دایر» را «محمدرضا آل‌یاسین» به فارسی برگردانده است. نویسنده در این کتاب که آن را در نه فصل تدوین کرده، به چگونگی آفرینش انسان می‌پردازد و درباره‌ی نگرش وسیع، همه جانبه، مثبت و سودمند انسان نظرات مختلفی ارائه می‌کند. موضوعات مختلفی همچون جادوی مراقبه، اهمیت سکون و آرامش، هماهنگی با نظام هستی، لزوم نظم در زندگی و نقش فعالیت‌های هر فرد بر نظام هستی در این کتاب مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. مترجم درباره‌ی این اثر می‌گوید: «در این اثر می‌آموزیم که باید در جریان زندگی، با نظام هستی هماهنگ شد و خود را با شبکه هستی همسان کرد. وین دایر در یکی از فصول کتاب نامه‌ای به مردمان سال 2088 نوشته و در آن پیش‌بینی می‌کند که در 70 سال آینده، چه تفکرات و ایده‌هایی دارند.»  اکنون‌ می‌توانید‌ این‌کتاب‌ را‌ با‌ تخفیف‌ ویژه, ارزانتر‌ از‌ همه‌جا‌ به‌راحتی‌ و‌ با‌ اطمینان‌ کامل‌ از‌ سایت‌ دیجی‌کتاب‌ خرید‌ نمایید.معرفی‌ کامل‌ کتاب‌ به‌ همراه‌ خلاصه،نقد‌و‌برسی‌ در‌ کافه دیجی‌کتاب

محصولات مرتبط

وین دایر (Wayne Walter Dyer) سال ۱۹۴۰ در شهر دیترویت از توابع ایالت میشیگان آمریکا به دنیا آمد. 

کودکی او با سختی‌ها و مشقت‌های فراوانی همراه بود و بیشتر دوران نوجوانی خود را در پرورشگاه به سر برد. 

او بعدها در سخنرانی‌هایش از رنج‌های دوران کودکی‌اش یاد کرده است.

وین دایر در پایین‌ترین سطح اجتماع رشد کرد و در جوانی در نیروی دریایی آمریکا مشغول به خدمت شد. او بعد از چهار سال با تلاش و زحمت توانست به دانشگاه راه یابد و به دلیل مشکلات اقتصادی مشاغل مختلفی از جمله چمن‌زنی، پخش روزنامه، صندوق‌داری و شاگردی سوپرمارکت را تجربه کرد.

او در جوانی در حالی‌ که به الکل و مواد مخدر اعتیاد داشت، توانست به کمک مدیتیشین و تلقین‌های فراوان آن را ترک کند.

وين داير از فردي به نام «رام داس» در عمل درس هاي زيادي گرفته و از وي به نام استاد عرفان خود نام مي‌برد. رام داس از نظر داير بزرگترين سخنران دنياست.

وین دایر کار مشاوره را از دوران دبیرستان در دیترویت آغاز کرد و در نهایت مدرک دکترای خود را در رشته مشاوره تحصیلی گرفت.

وین دایر در سن ۳۴ سالگی در حالی که در اوج موفقیت بود، استادی دانشگاه در رشته روان‌شناسی را رها کرد و به نویسندگی روی آورد.‌

وی در کنار نویسندگی، سخنران مشهوری بود. در جوانی از سوی یک مؤسسه بین‌المللی به عنوان بهترین سخنران سال، جایزه «چکش طلایی» را دریافت کرد.

از دیدگاه دایر، ورزش و فعالیت جسمانی بسیار اهمیت داشت و مخاطبانش را برای انجام آن تشویق می‌کرد. خودش در بیش از هفت مسابقه دو ماراتن شرکت کرد و به گفته خودش سال‌ها به طور روزانه دست‌کم ۸ مایل می‌دویده و یک روز هم از این کار غفلت نکرده است.

«مرد خودساخته» کتابی بود که به قسمتی از جذبه‌های خودش اشاره داشت. دایر به مخاطبانش توصیه می‌کند که واقع‌بین باشند چون ندای اعتماد به خود، همانند یک راهنمای مذهبی انسان را کارآزموده می‌کند و همچنین به خوانندگانش پیشنهاد می‌کند که دین‌باور باشند.

دایر حیات معنوی‌اش را مرهون یک «گذشت بی‌سابقه» می‌دانست. وی همواره از جفایی که پدرش در حق همسر و فرزندانش روا داشته سخن می‌گفت و نسبت به او احساس خشم و نفرت داشت. بعد از مدت‌ها وی متوجه می‌شود پدرش از دنیا رفته و قبر او را پیدا می‌کند و بعد از حضور بر مزار پدر، تصمیم می‌گیرد کینه پدر را از دل دور کند و او را ببخشد و برایش دعا کند. به گفته دایر، او پس از آن احساس کرده تجربه معنوی و معرفت درونی به قلبش راه یافته است.

او گفته است : 

“پدرم را بخشیدم و با این بخشش شگفت آور و آنی، احساس کردم همه‌ی سدهای روحی که شکوفایی احساس خوشبختی‌ام را از من گرفته بودند، در برابر نیروی عاطفی این بخشش نابود شدند، دود شدند و گویی در زندگی‌ام، بامداد از راه رسیده باشد. پس از آن، به نیروی بخشش پی بردم و فهمیدم انسانی که می‌بخشد، خود، امکان پیشرفت بیشتر به سوی آرزوهایش را می‌یابد. می‌بخشی و خودت آزاد می‌شوی. این آزادی، بسیار نزدیک به ماست. اگر زرنگ باشیم و خوب ببینیم.”

از آن زمان به بعد، وی کمر به خدمت مردم بست و در بیشتر نوارها و کتابهای علمی و عرفانی، بسیاری از خوانندگانش را در سراسر دنیا شیفته‌ی خود کرده است. او همه‌ی کتابهای خود را در فضایی آکنده از عرفان شرقی، سروده‌های مولانا، گفته‌های حکیمانه‌ی قرآن و انجیل در زمینه‌ی دانش روانشناسی جدید می‌نویسد و شنیدن نوای استوار او آرامش بخش است. تاکنون دو کتاب از مجموعه ی کتابهای ایشان، مقام پرفروشترین کتاب سال آمریکا را یافته‌اند. برای نمونه، کتاب “قلمروی اشتباهات شما”، در سال ۱۹۷۶، در حدود سی میلیون نسخه فروش رفت که جزو یکی از بالاترین فروش کتابها در تاریخ است. دایر در سال ۱۹۸۷، بهترین سخنران ایالات متحده شناخته شد.

اکثر کتاب های وین دایر، حول محور «معنویت» و «عرفان» نگاشته شده است. البته دیدگاه‌ها و سبک دایر مخالفانی هم دارد؛ چنانکه برخی این سبک از پرداختن به مسائل روان‌شناسانه را چندان علمی نمی‌دانند. در ایران نیز برخی کتاب های او به تناوب، منتشر شده یا انتشار آنها برای مدتی توقف یافته است.

«۱۰۱ راه برای ایجاد تغییر در زندگی شما»، «راز موفقیت و آرامش درونی»، «۱۳۰ ن‍ک‍ت‍ه‌ ک‍وچ‍ک‌ زن‍دگ‍ی‌»، «۲۰۰ گفتار برای زندگی بهتر»، «۳۶۵ راه برای به‌کارگیری نیروی معنوی در زندگی»، «۹ اصل معنوی برای رسیدن به تعادل و آرامش» و «آرام‍ش‌ درون‌» از معروف ترین کتاب‌های وین دایر هستند.

کتاب‌های وین دایر در ایران یقیناً از جمله کتاب‌های پرفروش در حوزه روان‌شناسی عمومی است و بسیاری از کتاب‌های او از سوی چند مترجم و چند ناشر، ترجمه و چاپ شده است.

داير جسم را مرکب روح و معبد مقدسي مي داند که بايد قدر آن را دانست و در سلامت آن کوشيد وي محاسبه اعمال و ارزيابي مجدد از کارها و برنامه‌ها را ضروري مي داند که باعث اصلاح امور و روشن بيني مي شود و لازمه ارتباط با خالق بازنگري جديد در کارهاست به طوري که اين بازنگري، اعجاز گونه انسان را وارد دنياي غير قابل تصور خواهد کرد.

داير صبحدم و زمان صبحگاهي را بهترين فرصت راز و نياز با خدا مي داند و اين مطلب را بارها گوشزد مي کند. «بهترين زمان (براي عبادت و راز و نياز) صبح زود است. هر روز به مدت ۳۰ دقيقه در آرامش ژرف فرو رويد، وي ساعت ۶ – ۳ صبح را بيشتر توصيه مي کند “وقتي از خواب بر مي خيزيد، لحظاتي را با خدا راز و نياز کنيد و به خود يادآوري کنيد که «اين لحظات زودگذر کوتاه مدت من فقط با خداوند هستم» وي اين کار را موثرترين عمل براي دسترسي به خود قدسي مي‌داند.

همچنین وین دایر می‌گوید: “همیشه به ماجرای گاندی (ماهاتما گاندی)، زمانی که به درون قطاری که به “نیودهلی” (یکی از شهرهای آفریقای جنوبی) می‌رفت، می‌اندیشم. تکه کاغذی به او داده شد که از او می‌پرسید: پیام‌تان چیست؟
او به کسانی که بیرون قطار بودند گفت :


“زندگی من، پیام من است. به پرستش معنوی‌ام، همچون کاری که با شیوه‌ای ویژه باید هر روز آن را تکرار کرد، نمی نگرم.“

 

در نهایت سایت رسمی متعلق به وین دایر، با انتشار جمله‌ای از او که گفته بود « ما جسممان، دارایی‌هایمان یا شغلمان نیستیم،بلکه ما عشق الهی هستیم؛ و این است که بی‌نهایت می‌باشد. » خبر مرگ او را در سن ۷۵ سالگی (August 29, 2015) اعلام نمود.

بر اساس اعلام ناشر کتاب‌هایش، «وین دایر در مائوی هاوایی، محل سکونتش، درگذشت» او از سال ۲۰۰۹ به بیماری سرطان خونی حاد گلبول‌های سفید مبتلا شده بود.

 

دایر بیش از یک میلیون دلار به دانشگاه ایالتی دیترویت اهدا کرده بود و صندوق کمک هزینه تحصیلی در دانشگاهی که در آن درس خوانده بود تأسیس کرد. او بیش از ۱۰۰ میلیون دلار به خدمات عمومی از جمله رادیو و تلویزیون دولتی اهدا کرده بود.


قطع
رقعی
نوع جلد
شومیز
تعداد صفحات
184
ناشر
پارسه
مناسب برای
بزرگسالان / تمام سنین

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
اشتراک‌گذاری
این کالا را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!